Parket u "Čairu" ponovo blista!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 06.11.2013.
13:01
Izvor: Sportske.net

Hala "Čair" u Nišu ponovo se može pohvaliti sjajnim uslovima za održavanje svih sportskih priredbi pošto je parket koji je bio oštećen zbog poplava obnovljen i vraćen u bolje stanje no što je bio pre oštećenja.

juznevesti.com
juznevesti.com

Povezane vesti

Dvorana koja će krajem godine ugostiti najbolje svetske rukometašice dovedena je u red posle četiri meseca od poplave koja je oštetila parket.

Direktor Sportskog centra "Čair" Dragan Perić kazao je za "Južne vesti" da je parket doveden u red, oshoblovan, lakiran i obeležen, te da je sada potpuno spreman za takmičarske mečeve bilo kog tipa.

"Posle poplave, nakon prvog uvida bile su dve varijante. Prva je bila kompletno menjanje i ova druga samo hoblovanje. Na sreću, parket se vratio, na osnovu parametara koje su nam dali izvođači, po tom postupku smo radili i to se vratilo u normalno stanje. Parket je kompletno ishoblovan, lakiran, obeležen i spreman za takmičenje" rekao je Dragan Perić.

Dvorana u Nišu morala je da bude dovedena u red zbog činjenice da će se od početka decembra u njoj igrati mečevi grupne faze takmičenja na SP za rukometašice.

Dragan Perić dodao je da će pre početka SP u rukometu u dvorani biti postavljena najkvalitetnija tarafleks podloga kako bi rukometašice imale sjajne uslove na planetarnoj smotri.

Hala "Čair" ponovo izgleda svetski a prva utakmica na obnovljenoj podlozi biće odigrana 13. novembra a sastaće se odbojkaši Niša i Vojvodine.

Ne propustite