Partizan - Dolazi Šaponjićevo vreme?

Autor: Darko Mitrović
sreda 07.05.2014.
11:13
Izvor: Sportske.net, Sport

U finišu aktuelne sezone, trener Partizana Marko Nikolić odlučio je da svojoj ekipi priključi talentovanog napadača Ivana Šaponjića, kadetskog reprezentativca naše zemlje.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Napadač u koga velike nade polažu u Partizanu u narednim godinama, ali i u našem reprezentativnom fudbalu, već je jesenas bio priključen prvom timu aktuelnog šampiona.

Tadašnji trener Partizana Vuk Rašović je to učinio silom prilika, jer je zbog povreda i bolesti ostao bez ijednog klasičnog napadača, ali je talentovanom fudbaleru ukazao šansu da debituje na velikoj sceni.

Ulaskom u igru na meču protiv Spartaka jesenas, Šaponjić je ujedno ušao i u istoriju Partizana, kao najmlađi fudbaler koji je zaigrao za seniorski tim crno-belih.

Ipak, po dolasku Škuletića i Lazovića u zimskom prelaznom roku, Šaponjić je vraćen u omladinski pogon, gde je radio pod komandom trenera Nikice Klinčarskog.

Sada, kad se sezona bliži kraju, šef struke Partizana Marko Nikolić odlučio je da Šaponjića ponovo priključi prvotimcima, sa kojima će trenirati do kraja sezone, možda i upisati još koji minut u seniorskoj konkurenciji, a ujedno pokušati da se izbori za mesto u ekipi koja bi se pripremala za narednu sezonu.

Bilo kako bilo, Šaponjićevio vreme tek dolazi, on je svoj talenat i kvalitete već pokazao, pre svega u kadetskoj reprezentaciji Srbije i uz vredan rad će sigurno postati adut Partizana u napadačkim redovima.

Da li već na ljesen, ili nešto kasnije, i nije toliko bitno u celoj priči...






Ne propustite