Partizan - Ima li problema oko kapitena?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 16.06.2013.
22:12
Izvor: Sportske.net

Sumnje u vezi sa navodnim nezadovoljstvom kapitena Partizana Saše Ilića ponuđenim uslovima oko nastavka saradnje pokušao je u nedelju da otkloni sportski direktor Albert Nađ, koji tvrdi da nikakvih problema s tim u vezi neće biti.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Podsetimo, priče na tu temu pojavile su se posle razgovora Saše Ilića sa čelnicima kluba pred odlazak na prvi deo priprema na Zlatibor, kada je u javnost ''procurela'' informacija da ugovor nije potpisan jer su kapitenu navodno ponuđeni znatno lošiji uslovi od onih koje je imao do sada.

Ipak, sam Ilić ne pokazuje znake nezadovoljstva, otputovao je sa ekipom na pripreme, maksimalno profesionalno izvršava svoje obaveze, a da nikakvih problema nema novinare je u nedelju pokušao da ubedi sportski direktor Partizana Albert Nađ.

On je naglasio da je Ilićevo prisustvo u ekipi od nemerljivog značaja za crno-bele, da je kapiten i dalje najbolji igrač šampionskog tima i da zato ''mora da bude najplaćeniji fudbaler Partizana''.

''Ilić ostaje i veoma nam je potreban. Uostalom, da nije tako, on ne bi ni dolazio na Zlatibor na pripreme'', poručuje Nađ, a prenose ''Novosti''.

Ipak, formalizacija nastavka saradnje se još uvek iščekuje, a videćemo hoće li do toga doći po završetku prvog dela priprema.


Ne propustite