Partizan – Kao da prednosti nema

Autor: Miloš Marković
četvrtak 07.03.2013.
09:49
Izvor: Sportske.net

Iako su pobedom na „Vizelj Parku“ otišli na plus osam u odnosu na večitog rivala, fudbaleri Partizana u isti glas potenciraju da će do kraja prvenstva igrati kao da prednosti nema.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Odložen meč protiv BSK-a samo je odložio zadovoljstvo.

Sa četiri gola u mreži domaćina, ekipa Partizana je poslala jasnu poruku. Zabeležili su izabranici trenera Vermezovića izuzetno važan trijumf koji, osim što povećava prednost na čelu tabele, donosi i motiv više pred nastavak prvenstva.

Crno-bele u narednom kolu očekuje duel protiv ekipe Jagodine, ekipe koju sa velikim uspehom vodi trener Simo Krunić.

Pred put u Jagodinu, napadač Partizana, mladi Mitrović ističe da je plan osvajanje nova tri boda.

„Ova pobeda, kao i moj gol uticaće na samopouzdanje. Odigrali smo dobru utakmicu, povećali prednost što je bio cilj, ali ne zavaravamo se.“

„U svaki naredni meč ulazimo kao da je poslednji, tako će biti i u Jagodini. Daćemo sve od sebe, očekuje nas težak meč, ali mi želimo pobedu.“, rekao je Mitrović.

Pred derbi sa Jagodincima trenera Vermezovića može da obraduje dobra igra novajlije u timu, Kojića.

Sa dva pogotka, bivši igrač Rada se na najbolji način predstavio, igrom slučaja na isti način kao i kada je počinjao u Radu.

„Da, i u Radu sam krenuo sa utakmicom bez gola, a na sledećoj sam uspeo da postignem dva.“

„Čekao sam taj gol, eto došla su dva, nadam se da ću da nastavim u istom ritmu. Ono što je najbitnije je da smo ostvarili dobru timsku pobedu i povećali prednost na tabeli. Ipak, u nastavak prvenstva ulazimo kao da prednosti nema, idemo iz meča u meč, svaki doživljavamo kao finale“, ponavlja Kojić reči trenera Vermezovića.

Nagradu za trud i vredan rad na pripremama dobio je još jedan, uslovno rečeno, novajlija, Brašanac.

„Zahvaljujem se treneru Vermezoviću na poverenu koje ću se truditi i u narednim kolima da opravdam. Obzirom da šest meseci nisam igrao u prvom timu, izuzetno sam zadovoljan. Dobio sam priliku i podršku, nadam se da ću je iskoristiti i da ću opravdati poverenje.“, rekao je Brašanac koji priznaje da je gol postigao slučajno.

„Želeo sam da centriram Ivanovu, ali niko nije zakačio loptu i ona je ušla u gol. Izuzetno mi je drago zbog pogotka, ali najbitnije je da smo obezbedili pobedu koja nam uliva samopouzdanje za nastavak takmičenja.“, ističe on.

Ono što posebno raduje mladog fudbalera Partizana je, kako kaže, ozbiljnost u odbrani.

„Pokazujemo ozbiljnost u odbrani, gazimo protivnika svih 90 minuta što je stvar na kojoj insistira i trener Vermezović. Na taj način dobijamo posed lopte i spremamo se i za Evropu.“, gleda iza ugla i horiznonta mladi fudbaler Partizana.


Ne propustite