Partizan - Kapitenu odavno nije bitna minutaža

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 16.09.2013.
22:12
Izvor: Sportske.net

U poslednje vreme, kapiten Partizana Saša Ilić sve češće dobija priliku sa klupe, u drugom poluvremenu, a posle pobede u Užicu, iskusni vezista otkriva da je to još prošle godine bilo u planu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Kapiten Partizana Saša Ilić polako se bliži kraju sjajne karijere, a do tada će svojim iskustvom na terenu pokušati da pomogne još jednoj nadolazećoj generaciji crno-belih da pokaže svoje kvalitete i Partizanu donese još koji trofej.

Primetno je da u poslednjih par utakmica Ilić ima manju minutažu nego od početka sezone, uglavnom ulazi sa klupe u drugom poluvremenu, ali, naravno, dugogodišnjem kapitenu šampiona Srbije ne pada na pamet da nekome zbog toga bilo šta prigovori.

''To nam je bio plan još prošle sezone, ali sticajem okolnosti nije sproveden kako smo očekivali. Sada smo se dogovorili da na ovaj način pomognem iskustvom pomognem, stanem na loptu kada treba, usmerim mlađe momke u ekipi i to za sada daje rezultat. Cilj mi je da budem uz tim i pomognem, a minutaža mi je potpuno nebitna'', istakao je Ilić, a prenose 'Novosti''.

Kad je u pitanju trijumf u Užicu, Ilić smatra da bi ta utakmica mogla da bude prekretnica crno-belima posle lošeg starta sezone, uz nadu da će po receptu iz Užica šampion nastaviti i u narednim mečevima.

Ne propustite