Partizan - Lomić stiže, a Volkovu se ne ide...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 09.06.2014.
22:32
Izvor: Sportske.net

Sve je izvesnije da će iskusni levi bek Marko Lomić od ovog leta ponovo braniti boje Partizana. A kakve planove ima Vladimir Volkov, koji je do sada bio standardan na toj poziciji...?

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Kako večeras prenose ''Novosti'', Marko Lomić će se po svoj prilici pojaviti na prozivci koju će trener Partizana Marko Nikolić obaviti 14. juna, ali o samom transferu će tek biti reči.

Lomiću ugovor sa moskovskim Dinamom ističe krajem tekućeg meseca, posle čega će biti slobodan igrač. Njegova želja da se vrati u Humsku nije sporna, kao i Nikolićeva želja da ga ima na raspolaganju, ali je i dalje neizvesno hoće li se sve ''kockice'' složiti u pregovorima sa čelnim ljudima Partizana.

Za to vreme, Vladimira Volkova su mnogi u medijima maltene proglasili ''bivšim'' igračem Partizana, ali on još uvek ne razmišlja o odlasku iz Partizana.

Naime, u izjavi za ''Novosti'', levi bek crno-belih uverava da će odlazak biti tema samo ukoliko se pojavi neka veoma povoljna ponuda.

''Ako se pojavi nešto što svima odgovara - otići ću. Ako ne, nikakav problem nije da se posvetim maksimalno obavezama u Partizanu. I ranije su me stalno seljakali iz kluba u klub, pa se ništa konkretno nije dešavalo'', izjavio je Volkov, koji je pre šest meseci produžio ugovor sa crno-belima do leta 2015.

Izgleda da bi pozicija levog beka mogla da u narednoj sezoni bude odlično popunjena u redovima Partizana...



Ne propustite