Partizan na proleće sa Nikolićem na klupi?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 06.11.2013.
09:51
Izvor: Sportske.net

Sudeći prema svemu što se tokom prethodnih dana moglo čuti u Humskoj i na "Karađorđu", Partizan i Vojvodina zadržaće svoje dosadašnje trenere barem do kraja jesenjeg dela šampionata a potom bi Marko Nikolić lako mogao da zameni Vuka Rašovića.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Učinak Partizana u prethodnih pet kola nije ni primaći onome sa starta sezone a poraz u 145. "večitom" derbiju dodatno je uzdrmao poziciju Vuka Rašovića u klubu.

U Humskoj su mladom stručnjaku početkom nedelje pružili podršku ali se čini da je izjava Dragana Đurića kako u ovom trenutku crno-beli ne mogu da nađu boljeg trenera zapravo pravo objašnjenje zašto Rašović već nije dobio otkaz.

U međuvremenu se kao glavni kandidat za Rašovićevog naslednika pojavio Marko Nikolić, trener Vojvodine koji je sa tim klubom zabeležio veliki uspeh na evropskoj sceni ali u domaćem šampionatu nikako da dovede tim u pobednički ritam.

Nikolić je za sada odlučan u nameri da ostane na klupi Novosađana ali je najavio da će o svojoj daljoj sudbini u klubu govoriti nakon završetka jesenjeg dela sezone.

"Do kraja jesenjeg dela prvenstva sam trener Vojvodine i sve drugo što se priča i piše je bez osnova. Što se mene tiče, tu se svaka priča završava" jasan je trener Vojvodine.

Ipak, Nikolićeva konstatacija da će po završetku jesenjeg dela šampionata razgovarati o svojoj daljoj sudbini sa čelnicima kluba ostavlja mogućnost da već tokom zimske pauze bivši strateg Rada preuzme vođenje Partizana, pogotovu ako u Vojvodini finansijska situacija ne krene na bolje a Rašović nastavi da gubi bodove.

"Sačekaću da završimo takmičarske obaveze, a nakon poslednje utakmice sešću za sto sa čelnicima Vojvodine. Tako nalaže red. Kazaćemo tom prilikom jedni drugima šta imamo, izneti želje i planove, a posle toga ćemo videti kako će se stvari dalje razvijati" poručuje mladi stručnjak.

Marko Nikolić trenutno slovi za jednog od najboljih trenera u domaćem šampionatu a mnogi su skloni tvrdnji da je znanjem daleko ispred trenera koji trenutno sede na klupama "večitih".

Ne propustite