Partizan ne da Mitra!

Autor: Darko Mitrović
sreda 05.06.2013.
22:17
Izvor: Sportske.net

Posle najava o odlascima najboljih igrača, pa čak i navodne 'rasprodaje' šampionskog tima, predsednik Partizana Dragan Đurić pokušao je da umiri navijače uveravanjima da će snažni napadač Aleksandar Mitrović sigurno ostati u klubu, bez obzira na brojna in

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

I dok se u medijima iz dana u dan smenjuju imena evropskih klubova koji su zainteresovani da u svojim redovima vide napadača Partizana Aleksandra Mitrovića, predsednik Partizana Dragan Đurić tvrdi da od realizacije tih najava ovog leta jednostavno nema ništa, jer, kako kaže, Mitrović nije na prodaju.

Posle informacija o ponudama Porta, pa Genka, ipak je kao 'bomba' odjeknula vest da novopečenog reprezentativca Srbije traži i Arsenal, što je popularni Mitar komentarisao i u izjavi za naš portal.

Ipak, prvi čovek Partizana Dragan Đurić pokušava da ''spusti loptu na zemlju'', kako bi se prekinulo sa spekulacijama.

''Nema ništa od odlaska u Arsenal, sad ga ne bismo ni Realu ni Barsi prodali! Mitrović mora bar još godinu dana da igra u Partizanu. Jednostavno, on nije na prodaju'', ističe Đurić, a prenosi ''Žurnal''.

S druge strane, Đurić je ostavio mogućnost da eventualno klub napusti Marko Šćepović u slučaju dobre ponude, ali ne i defanzivac Ivan Ivanov, za čiji se ostanak ovih dana bore u Humskoj.

''Radimo na tome i verujem da će Ivanov ostati u Partizanu'', poručio je Đurić, a prenose 'Novosti'.

Ne propustite