Partizan nudi novi ugovor Stojkoviću!

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 21.10.2013.
21:40
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Jedan od najzaslužnijih fudbalera za trijumf u Jagodini, reprezentativni čuvar mreže Srbije, dobiće ponudu za produžetak saradnje sa srpskim šampionom.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Iza Vladimira Stojkovića je uzbudljiva godina.

Dovođenjem Lukača, ekipa Partizana je obezbedila golmansku poziciju, poslala poruku čitavoj javnosti da Stojković odlazi i da je na njegovo mesto stigla odgovarajuća zamena.

Istina, i Stojković je u tim trenucima pregovarao sa turskim i ostalim inostranim klubovima, napustio u jednom trenutku Humsku, a onda se po receptu upravo turskih serija, vratio u Partizan.

Holivudski scenario i povreda Lukača otvorila je nove mogućnosti reprezentativnom golmanu, koji u poslednje vreme prikazuje odlične partije u crno-belom.

U Jagodini je odbranio penal, direktno je uticao na pobedu svog tima, čini se i definitivno zaradio i zaslužio novu ponudu za ugovor koji mu ističe za samo dva meseca.

Govoreći za 'Novosti', prvi čovek Partizana, Dragan Đurić, nada se da će Stojković potpisati novi ugovor.

„Najbolja opcija bi svakako bila sa Stojković potpiše novi ugovor kako bi kasnije od prodaje imali korist i Partizan i on."

"Otvoreni smo za razgovor, Stojković je naš čovek i verujemo da ćemo uspeti da dođemo do rešenja koje je najbolje za sve.“, rekao je Đurić.

Ne propustite