Partizan - Povreda Milosavljevića najveća briga...

Autor: Beta Beta
četvrtak 23.01.2014.
23:16
Izvor: Beta

Na konferenciji za novinare posle poraza od Makabija, Velimir Gašić u prvi plan stavio povredu Dragana Milosavljevića, jer sama pomisao na ono što se dogodilo Bertansu i Vestermanu izaziva strepnju i kad je kapiten u pitanju. Više o tome će se znati tek p

Povezane vesti

Pomoćni trener košarkaša Partizana Velimir Gašić, koji je večeras vodio ekipu protiv Makabija, rekao je da je rival zasluženo slavio, ali da sve u timu najviše brine povreda kapitena Dragana Milosavljevića.

"Čestitam Makabiju na zasluženoj pobedi... Ono što je za nas najveća briga je povreda Milosavljevića. Sada zaista ne znamo o kakvoj je povredi reč, to ćemo saznati tek kada budemo došli u Beograd", rekao je Gašić za klupski sajt.

Partizan je izgubio sa 67:88, a u drugom poluvremenu se povredio Milosavljević, koji je napustio parket šepajući i nije se vraćao u igru. Makabi je vodio skoro sve vreme ubedljivom razliku u duelu u Tel Avivu.

"Pokazali su zavidan nivo kvaliteta i podigli su prag timske igre i nivo forme. Mi u prvom poluvremenu jednostavno nismo odigrali sa punom koncentracijom. Kvalitet Makabija i greške koje smo pravili rezultirali su visokim vodjstvom", rekao je Gašić.

"U drugom poluvremenu smo odigrali borbenije i angažovanije u svim fazama igre... Nivo i sam način igre su nam doneli veći kvalitet, i to nas je uz angažovanje i borbenost dovelo u situaciju da drugo poluvreme igramo u egalu... Okrećemo se narednim utakmicama", rekao je Gašić.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.