Partizan se izgubio u 'Ludoj šumi'

Autor: Miloš Marković
sreda 31.07.2013.
21:29
Izvor: Sportske.net

Srpski šampion je poražen u Bugarskoj, utakmica protiv Ludogoreca pokazala je sve slabosti crno-belih.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Partizan je poražen na gostovanju u Razgradu, izabranici Vuka Rašovića su se izgubili u 'Ludoj šumi'.

Meč protiv bugarskog šampiona još jednom je na videlo izneo sve nedostatke u igri Partizana, nedotatke koji se ogledaju pre svega u neuigranosti nove ekipe.

Ivanov je još jednom bio stub odbrane crno-belih, Bugarin je svoj posao odlično obavio, ipak poslednja četvorka u sastavu Gulan, Ivanov, Obradović i Aksentijević imala je dosta problema protiv raspoloženih fudbalera domaćeg tima.

Tose najbolje videlo i prilikom drugog gola Ludogoreca kada je nedopustiva greška, neslavno postavljena ofsajd zamka donela Bugarima lagani pogodak.

Bez prave ideje na sredini terena, Partizan nije uspevao da ostvari ideje na kojima je Rašović insistirao na treninzima, Partizan nije bio na očekivanom i najavljivanom nivou.

Iako su prvi stigli do gola, fudbaleri Partizana su u prvom poluvremenu bili apsolutno u podređenom položaju u odnosu na domaćina koji u pojedinim trenucima nije imao ni sreće.

Sa druge strane, sreća je, naročito kod vodećeg gola, bila naklonjena Partizanu. Ne samo kod pogotka, već i u situacijama kada su crno-beli, ponovo zahvaljujući golmanu Lukaču uspeli da sačuvaju svoju mrežu i ostvare ipak, koliko toliko takmičarski rezultat.

Današnji meč ostaće upamćen i kao debi Erika Đembe-Đembe koji je na trenutke svojim dobrim pasovima, pre svega prema Aksentijeviću pokušavao da pokrene ekipu.

Ipak, kada se podvuče crta, Partizan je zasluženo poražen od Ludogoreca koji je imao nekoliko izglednih šansi da prednost od 2:1 i poveća.

Sa druge strane, Partizan je ostavio slab utisak, ponovo su crno-beli meč završili sa igračem manje, a tek na trenutke pokazali su nagoveštaje igre kakva se od šampiona i očekuje.

Gol Saše Markovića ostavlja nadu da se u revanšu pred domaćom publikom pruži maksimum kako bi se ipak obezbedio prolaz u dalji tok takmičenja.


Ne propustite