Partizan - Stojke opet na golu, Fofana već trese mreže

Autor: Darko Mitrović
sreda 07.08.2013.
21:39
Izvor: Sportske.net

Nepuna 24 časa posle bolne eliminacije od Ludogoreca u kvalifikacijama za LŠ, kombinovani tim Partizana odigrao je prijateljski meč protiv Srema u Jakovu. Najviše pažnje privukli golman Stojković i novi napadač Fofana.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Vladimir Stojković vratio se na gol Partizana u prijateljskom susretu sa ekipom Srema iz Jakova, koju je šampion Srbije dobio rezultatom 7-0.

Posle povrede Milana Lukača u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za LŠ protiv Ludogoreca, odmah je nagoveštena mogućnost povratka reprezentativnog čuvara mreže koji ovog leta nije uspeo da pronađe inostrani angažman.

Prema još uvek nezvaničnim informacijama, Stojković će biti licenciran za poslednju rundu kvalifikacija za Ligu Evrope i ne bi bilo iznenađenje da iskusni čuvar mreže pomogne crno-belima da se ponovo nađu u grupnoj fazi drugog po snazi evropskog takmičenja.

A kad je u pitanju sama utakmica protiv Jakova, osim Stojkovića, pažnju je privukao i debitantski nastup Fofane, koji se upisao u strelce i nagovestio da bi zaista mogao da bude pravo pojačanje za Partizan.

Golovima se, ipak, najviše istakao Kojić, koji se dva puta upisao u strelce, a osim njega i Fofane, ubedljivom trijumfu crno-belih doprineli su i Luka, Malbašić, Lukić i Babić iz jedanaesterca.

Partizan je nastupio u sledećem sastavu: Stojković, Aksentijević, Volkov, Ivković, Stanković, Brašanac, Jojić, Luka, Pantić, Malbašić, Kojić.

Igrali su još: Petrović Nikola, Živković Marko, Petrović Nemanja, Babić, Ranđelović, Milovanović, Lilić, Lukić, Beko Fofana, Georgijević.


Ne propustite