Partizan - Vojvodina (uživo)

Autor: Darko Mitrović
sreda 04.04.2012.
18:31
Izvor: Sportske.net

Mnogo bure u drugom poluvremenu derbija u Humskoj! Sudija Grujić isključio Mojsova i Vulićevića u ekipi Vojvodine, kao i njihovog sportskog direktora Pantelića. Kad su golovi u pitanju, Partizan preokrenuo u drugom poluvremenu golovima Tomića, Vukića dva

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Prvi minuti meča protekli su u blagoj inicijativi Partizana, gosti pokušavaju da zbivanja na terenu prenesu na protivničku polovinu.

U tome za sada ne uspevaju. Crno-beli i dalje kontrolišu igru, Aksentijević sa desne i Volkov sa leve strane već stvaraju probleme Novosađanima. Ipak, još uvek nema pravog šuta na gol.

Videli smo ga konačno u 16. minutu, ali pred golom Partizana. Apija je sjajno uposlio Stevanovića, koji je izbio sam ispred golmana crno-belih, ali je Stojković odlično reagovao i nogom uspeo da odbije tu loptu.

Ponovo je usledio jedan mirniji period igre, bez pravih akcija. Partizan i dalje ne uspeva da stvori ozbiljniju priliku pred golom gostiju.

Od 29. minuta Vojvodina vodi! Škuletić - 0:1!

Napadač Vojvodine je najpre imao dobru priliku iz koje je uspeo da iznudi korner, a posle njega Apija je zakačio loptu koja je došla do Škuletića, a ovaj je šalje pod prečku.

Samo minut kasnije, prva prilika za Partizan, tačnije tri u jednom napadu! Ilić je najpre pogodio stativu, Eduardo odbijenu loptu nije uspeo da prosledi u mrežu, ona zatim ponovo dolazi do kapitena Partizana, koji sa samo četiri-pet metara od gola šutira visoko preko gola.

U 37. minutu nova sjajna prilika za Partizan! Lepa akcija crno-belih kroz sredinu, lopta na kraju dolazi do Eduarda koji umesto mreže pogađa stativu gola gostiju...

Dva minuta kasnije Tomić je iznudio slobodan udarac, zatim je i šutirao, ali zamalo iznad prečke.

Do kraja prvog poluvremena, još dva slobodna udarca iz izglednih pozicija izveo je Babović. Pri put je naterao Supića da izbije loptu u korner, a drugi put je bio neprecizan.

Avram Grant već od starta drugog poluvremena ukazao je priliku Zvonimiru Vukiću.

Već posle dva minuta igre u nastavku, Vukić pravi pometnju u kaznenom prostoru Vojvodine, na kraju šutira Volkov, ali Supić sigurno interveniše.

U 52. minutu novi pokušaj Eduarda, ali njegov veoma slab šut lako je ukrotio Supić.

Šest minuta kasnije - konačno gol za Partizan. Tomić - 1:1!

Babović je odlično prošao pored Apije, ostavio loptu na desnu stranu, gde se nalazio Dijara. Senegalac je uputio odličan centaršut ka Tomiću, koji ovu priliku ne propušta.

Moreira zatim, pozdravljen od navijača oba tima, izlazi iz igre, menja ga Mitošević.

Samo minut kasnije Mojsov dobija crveni karton!

Već je imao štoper Vojvodine žuti karton, a zbog prekršaja nad Aksentijevićem pokazan mu je i drugi. To je izazvalo burne proteste gostiju, pa je isključenje zaradio i sportski direktor Pantelić.

Vukićević je umesto napadača Škuletića morao da uvede novog štopera Milovana Milovića, koji tek što je ušao, skrivio je penal zbog prekršaja nad Tomićem!

Sa bele tačke, Vukić - 2:1!

Pljušte crveni kartoni, isključen je i Vulićević.

Mnogo nervoze na terenu, čak smo imali priliku da vidimo i iznerviranog Avrama Granta, a Vulićević je van terena, jer je udario Tomića koji je već bio na zemlji...

Sa dva igrača više na terenu, Partizan pojačava pritisak. Pokušavali su Aksentijević, pa Vukić, Dijara, ali golman Supić održava neizvesnost.    

U poslednjih petnaestak minuta priliku je dobio i Lazar Marković umesto Dijare, zatim i Tomić izlazi, a priliku dobija Smiljanić.  

U 87. minutu - 3:1, Volkov! Babović je probio po desnoj strani, centrirao ka Volkovu, posle čijeg šuta lopta je pogodila Stevanovića i prevarila Supića.

Za kraj - Vukić, 4:1!

Volkov je ovog puta asistent, konačno centaršut kakav se od njega i očekuje, a Vukić je bio na pravom mestu da loptu smesti u mrežu - 4:1!

Partizan: Stojković, Aksentijević, Rnić, Ivanov, Volkov, Kamara, Tomić, Ilić, Babović, Dijara, Eduardo.

Vojvodina: Supić, Vulićević, Trajković, Mojsov, Pavlović, Apija, Škuletić, Stevanović, Moreira, Novaković, Oumaru.

Ne propustite