Partizan vraća dug...

Autor: Beta Beta
petak 01.03.2013.
13:46
Izvor: Beta

Aktuelni šampion sa nestrpljenjem čeka da krene, na programu 17. kola je dužnik iz jesenjeg dela, ekipa Donjeg Srema.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Trener Partizana Vladimir Vermezović rekao je danas da u predstojećoj utakmici protiv Donjeg Srema treba očekivati samo pobedu njegovog tima koji će se revanširati protivniku za poraz iz prvog dela prvenstva.

"Za nas je sutra pravi početak. Znamo kako smo prošli u prvom delu prvenstva i trudućemo se da im vratimo pravom merom. Tada je to bio naš slab dan kada smo pretrpeli jedan od ukupno dva poraza u jesenjem delu prvenstva", rekao je Vermezović na konferenciji za novinare.

"Mojim igračima veći motiv ne treba", rekao je on.

Vermezović je rekao da je ekipa na okupu i da je Aleksandar Mitrović prošao sve testove i da će biti u ekipi.

Partizan će sutra od 19 sati dočekati ekipu Donjeg Srema u 17. kolu Super lige Srbije. U drugom kolu jesenjeg dela prvenstva u Novom Sadu Donji Srem je pobedio sa 2:1.

Trener Partizana rekao je da je Donji Srem promenio ekipu u odnosu na utakmicu iz provg dela i da u svojoj ekipi ima nekoliko kvalitetnih mladih igrača.

On je istakao da je njegova ekipa favorit.

"Situacija na tabeli je takva da nam daje za pravo da se osećamo kao favoriti i ne bežimo od toga. Neće nam nedostajati psihološkog motiva, trudićemo se da prvenstvo počnemo na najvišem nivou. Videli ste rezultate u sredu, sve je moguće, ali osim pobede Partizana ne bi trebalo očekivati ništa drugo", rekao je trener crno-belih.

Upitan da prokomentariše pisanje na forumima da je uprava kluba tokom priprema u Turskoj kontaktirala jednog stranog trenera, Vermezović je rekao da je to pitanje za čelnike kluba.

"Ne razmišljam o tome, to je pitanje za njih. Svašta se piše po forumima i to me neinteresuje. Ako je to neko radio iza mojih ledja neka služi njemu na čast, a da li je ili nije, ja u to ne zalazim", rekao je Vermezović.

Utakmica protiv Donjeg Srema biće prva utakmica crno-belih u prolećnom delu prvenstva, pošto je zbog lošeg terena otkazana utakmica sa BSK-om, planirana za utorak.

Partizan je prvi na tabeli sa 37 bodova, ima tri boda više, ali i utakmicu manje od Crvene zvezde, dok je Donji Srem na 12. mestu sa 16 bodova.

Ne propustite