Partizanovo pojačanje iz Votforda

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 19.03.2013.
23:25
Izvor: Sportske.net

Za trenera petostrukog uzastopnog šampiona Srbije stižu lepe vesti iz Votforda odakle će za desetak dana stići veliko pojačanje za, ionako, sjajni Partizan koji blista na startu prolećnog dela sezone.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Prelazni rok je završen pre više od mesec dana pa Partizan neće dobiti pojačanje u vidu novog igrača već će jedan od najboljih fudbalera kluba iz Humske početi ponovo da trenira sa saigračima.

Lazar Marković se oporavlja od povrede mišića trbušnog zida a "Novosti" prenose vest da terapije na kojima je Markec bio u prethodnom periodu daju očekivane rezultate i da se krilni napadač crno-belih oseća sve bolje.

Ako se uzme u obzir da će Marković biti sa reprezentacijom Srbije u Zagrebu, a da se nakon toga vraća u Votford, na poslednji ciklus terapija, povratak u ekipu Partizana  mogao bi da se očekuje za desetak dana.

Marković će nakon oporavka biti na raspolaganju treneru Vladimiru Vermezoviću a kako crno-beli imaju ozbiljnu bodovnu prednost u odnosu na "večitog rivala" Markec će postepeno dobijati priliku da se vrati u takmičarski ritam do leta kada će Partizan, najverovatnije, krenuti u novu trku za plasman u LŠ.

Markovićeva budućnost u Partizanu još uvek je pod znakom pitanja pošto nema zvaničnih potvrda da je prodat Čelsiju a danas se u medijima na Ostrvu pojavila vest da je i Liverpul zainteresovan za prvotimca Partizana.

Ne propustite