Partizanu važni bodovi, Rad nezadovoljan, navijače ko pita

Autor: Boris Jovanović
subota 20.10.2012.
14:35
Izvor: Sportske.net

Marko Nikolić žali za bodom, Vermezović piše bodove, od derbija ni "D". Ivanov najbolji crno - beli napadač, na drugoj strani tragičar Luka...

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Odmah nakon meča, oba trenera su iznela svoje utiske pred kamerama "Arene sport".

Marko Nikolić smatra da njegov tim nije zaslužio da izgubi.

"Igrali smo dobro, stvorili prilike sa igračem manje, naivno smo primili gol. Mislim da je remi najpravdeniji, boli poraz", smatra Nikolić.

Vladimir Vermezović hvali rivala.

"Ako je neko verovao da ćemo da postignemo pet golova, prevario se. Rad je tvrda, dobra ekipa, imali smo i probleme pred meč, ali najvažnije da smo dobili utakmicu", rekao je trener šampiona.

Na terenu uspavanka, rano vođstvo je uticalo da Partizan umrtvi igru, istakao se strelac Ivanov koji nekako uvek vadi kestenje iz vatre. Zapažen i mladi Jojić, takođe kapiten Ilić je bio pravi lider ekipe.

Ostali na nivou proseka, Lazar Marković nekonkretan iako se puno trudio, nisu prolazili ni bokovi, ali kako rekosmo, Partizan je otaljavao posao.

Kod Rada, Kojić uglavnom dobro čuvan, mada je imao dva pokušaja, a odbrani gostiju je najveći problem pravio Luka. Brzonogi napadač je imao pet šuteva na gol ne preterano opasnih, ali i dve dobre prilike.

Pomenimo i golmana Partizana Petrovića koji nije imao mnogo posla, ali je nekoliko puta dobro intervenisao i pokazao da stasava u dobrog golmana.

Igra bez prelazne ocene, carevala je dosada i na tribinama, a ne može se sve podvesti pod floskulu o tvrdoj utakmici i derbiju. To je demagogija, ovakav fudbal retko ko može da gleda, sporo, bez ideje, bez žara...

Zbog toga je jasno što ljudi zaobilaze srpske stadione...

Ne propustite