Pat pozicija, Juve odustaje od Jovetića?

Autor: Boris Jovanović
sreda 05.06.2013.
10:21
Izvor: Sportske.net

Fiorentina dala rok do 15. jula, Juventus neće platiti 30 miliona evra. Ništa od transfera, "Bjankoneri" sve karte bacaju na Iguaina?

Povezane vesti

Sastanak Faljija Ramadanija sa čelnicima Fiorentine nije dao rezultat, oni odbijaju bilo kakvu priču o eventualnom paketu koji bi sadržao Kvaljarelu ili Maronea i traže 30 miliona evra za Stevana Jovetića.

Kako se priča, njihova namera je da odbiju Juventus zbog odnosa dva kluba i da praktično otvore vrata Englezima, iako Jovetić želi u Torino.

U Juventusu ne pristaju na ucenu, navodno je direktor Marota Jovetićevom menadžeru rekao da sam igrač mora da jasno saopšti da želi jedino u Juve. Kako sada situacija izgleda, od transfera neće biti ništa.

Fiorentina je postavila i vremenski rok, u pitanju je 15. jul, posle toga neće pregovarati, odnosno Jovetić će ostati u Firenci. Doduše, ni Toskanci nisu u prijatnoj poziciji, i oni bi želeli da se stvari što pre završe kako bi sa novcem krenuli u potragu za napadačem.

Juventus će u nedelju sa Florentinom Perezom pregovarati o Iguainu, a u rezervnoj varijanti drže Karlosa Teveza koji je, kako se priča najrealnija opcija u ovom trenutku.

Ipak, postoji izvesno neslaganje između Marote i Kontea, trener bi pre Jovetića ili Iguaina, umesto Teveza.

U svakom slučaju sprema se nova sapunica oko Juventusovog špica, kao i prošlog leta kada je klub završio sa Bendtnerom poslednjeg dana prelaznog roka, iako su navijači očekivali mnogo više.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.