Pavlović: "Partizan pogodio sa Kinsijem"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.09.2013.
11:21
Izvor: Sportske.net

Srpski košarkaš Saša Pavlović smatra da je šampion ABA lige i domaćeg prvenstva napravio sjajan potez dovođenjem Terensa Kinsija.

Povezane vesti

Momak koji već godinama 'za hleb' zarađuje u NBA ligi ocenio je Partizanovu odluku da dovede Terensa Kinsija kao pun pogodak.

Saša Pavlović je začuđen zašto igrač sa predispozicijama kakve Kinsi ima nije duže ostao u NBA ligi ali ne spori da je u pitanju fenomenalan košarkaš.

"Odličan igrač. Ima odličan šut, prodor i igra odbranu na visokom nivou. Uz sve to, izuzetno je i atraktivan. Čudi me da se nije duže zadržao u NBA", ističe Pavlović.

Upravo je nekadašnji reprezentativac naše zemlje imao priliku da sarađuje sa Kinsijem u Klivlendu, pa ne čudi što Amerikancu daje visoke ocene a Partizanu 'palac gore' za posao koji je obavio sa njim.

"Na prvi pogled, sa mnogo tetovaža izgleda 'opasno', ali je izuzetno mirna i porodična osoba. Mislim da je Partizan napravio pun pogodak sa njim", konstatuje Pavlović.

Kinsi je Partizanovo prvo zvučnije pojačanje u pauzi između dve sezone, a ostaje da se vidi hoće li nekadašnji član Klivlenda doneti crno-belima neophodnu ubojitost na spoljnim pozicijama.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.