Pavlovski: "Maksimalno do kraja"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 21.05.2013.
16:23
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Prvotimac OFK Beograda Marko Pavlovski poručio je da će "Romantičari" pokušati da osvoje svih šest bodova do kraja šampionata kako bi ostali u vrhu tabele i tako stavili tačku na još jednu uspešnu sezonu.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Fudbaleri OFK Beograda meč pretposlednjeg kola JSL igraju u Subotici protiv ekipe Spartaka. Nakon lošeg početka sezone, "Romantičari" su uspeli da se konsoliduju, vrate u gornji deo tabele i stignu do polufinala Kupa Srbije.

Kako bi sezona bila završena u dobroj atmosferi, Marko Pavlovski priželjkuje trijumf u duelu sa Spartakom.

"Nezgodno gostovanje u Subotici nas očekuje. Međutim, mi idemo da pobedimo i da se vratimo u Beograd u lepom raspoloženju. Želimo da budemo u vrhu, tako da očekujemo da uzmemo maksimalan broj bodova do kraja. Četvrto mesto uz polufinale kupa za ovaj mlad tim, mislim da je veliki uspeh, ali smernica ka budućem periodu" rekao je Pavlovski.

Sa njim se složio i Saša Zdjelar, još jedna mlada nada tima sa Karaburme. Omladinski reprezentativac Srbije smatra da bi pobedama nad Spartakom i BSK-om bio napravljen odličan uvod u letnje pripreme koje će uslediti nakon kraće pauze.

"Slažem se Markom da je Spartak neugodan protivnik. Ipak, verujem da će nam šef pripremiti doboljan broj inforamcija kako bismo uspeli da napravimo dobar rezultat i da se radosni vratimo u glavni grad. Pobedom bi nastavili dobru seriju u kojoj se nalazimo, a povrdili bismo je u poslednjem meču protiv BSK-a. Dobar finiš bi za ovaj mlad tim koji tek stasava bio odličan podstrek za naredne dane" istakao je Zdjelar.

Duel u Subotici između Spartaka i OFK Beograda igra se u sredu sa početkom od 17 časova.

Ne propustite