Pazarci odgovaraju Partizanu: "Zaboravili ste avgustovsku bruku?!"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 25.02.2014.
20:22
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Čelnici FK Novi Pazar oštro su odgovorili kolegama iz Humske na zamerke koje su u FK Partizan imali na suđenje i organizaciju derbija 16. kola JSL.

Facebook: FK Novi Pazar
Facebook: FK Novi Pazar

Povezane vesti

Odjeci dešavanja na derbiju 16. kola JSL  aktuelni su tri dana nakon remija Novog Pazara i Partizana. Već u prvom intervjuu koji je dao TV Arena Sport nakon završetka meča trener Partizana apostrofirao je (ne)uslove za igru kao važan parametar koji je uticao na to da crno-beli ostanu bez dva boda u kraj Jošanice.

Partizan je u subotu podneo zvaničnu žalbu na suđenje Ninoslava Spasića i činjenicu da je arbitar iz Surdulice poništio gol crno-belih u nadoknadi vremena.

U ponedeljak smo mogli da čujemo od trenera Marka Nikolića da se u Novom Pazaru igralo samo jednom loptom a danas su se oglasili i čelnici domaćeg kluba koji su duboko razočarani optužbama koje stižu iz Humske.

Generalni sekretar Pazaraca Enes Međedović rekao je za "Novosti" da mu nije jasno zašto se Partizan žali na uslove za igru kada su oni bili isti za sve aktere utakmice.

"Ne razumem smešnu priču da nije bilo adekvatnih uslova za igru, jer su uslovi bili isti za oba tima. Ne znam da li je bilo tačno deset lopti, ali znam da je bilo više od jedne kako oni tvrde. Pa, samo u jednom trenutku dve lopte su završile van stadiona, a igralo se bez zastoja. Posle svega se pitam da li je možda trebalo da ih pustimo da pobede kako bi onda bili zadovoljni? Zaista ne razumem pritužbe iz Partizana" rekao je Međedović.

Potpredsednik FK Novi Pazar reagovao je oštrije, izjavom da su čelnici Partizana zaboravili na "avgustovsku bruku" u Humskoj.

"Ljudi iz Partizana su zaboravili avgust i neviđenu bruku na startu sezone. Cela Srbija se smejala režiji u Humskoj i nije umesno ni da poredimo te dve utakmice. Tačno je da papir trpi sve, ali odjeci utakmice su me potresli kao čoveka iskreno privrženog fudbalu" rekao je Ćerim Šemsović.

Nakon svega rečenog ostaje da se vidi kako će sudijska komisija u sredu oceniti suđenje Ninoslava Spasića nakon čega možemo očekivati nove reakcije iz dva tabora.



Ne propustite