Pazarci - Uz navijače na pobedu protiv Rada

Autor: Beta Beta
utorak 21.05.2013.
17:27
Izvor: Beta

Za ekipu Novog Pazara duel sa ''Građevinarima'' u sredu bi mogao da ima presudan značaj kad je u pitanju borba za opstanak. Cilj je pobeda, obzirom da su dospeli na rub zone ispadanja, a očekuju se pune tribine, obzirom da je ulaz besplatan.

fknovipazar.net
fknovipazar.net

Povezane vesti

Pomoćni trener Novog Pazara Dejan Dimić rekao je danas da je utakmica protiv Rada u 29. kolu Super lige Srbije jedna od najznačajnijih za njegov klub u poslednjoj deceniji.

"Optimisti smo i očekujemo veliku pomoć publike. Pripremamo se kao za svakog rivala, maksimalno smo koncentrisani na svoju igru i ne razmišljamo mnogo o Radu. Na našem terenu osvojili smo bod protiv šampiona, pobedlili smo osvajača Kupa, a od finaliste smo nezasluženo izgubili", rekao je Dimić novinarima na Gradskom stadionu.

On je dodao da su u klubu posebno analizirali greške odbrane koje su doprinele porazu od Javora (2:3) u prošlom kolu.

"Više puta smo analizirali snimak iz Ivanjice, a trener Nebojša Vučićević insistirao je na otklanjanju nedostataka u poslednjoj liniji. Nedopustivo je da tako primamo golove i siguran sam da se slične stvari neće ponoviti u preostala dva kola", kazao je Dimić.

Novopazarci su u zoni ispadanja jer zauzimaju 15. mesto u Super ligi Srbije sa 27 bodova, dok je Rad na petoj poziciji sa 41 bodom.

Domaćin će na ovoj utakmici biti oslabljen neigranjem Branislava Stanića zbog žutih kartona, a zbog povreda će pauzirati Admir Kecap i Miloš Bogunović.

Kapiten Emir Lotinac najavio je da će svaki igrač Novog Pazara pružiti maksimum i pozvao navijače da ispune stadion do poslednjeg mesta.

"U timu vlada odlična atmosfera, svi se ponašamo kako dolikuje pred utakmicu sezone. Na našem terenu nijednom gostu nije lako, pa neće biti ni Radu. Zanima nas jedino pobeda, a pozvao bih navijače da naprave ambijent za pamćenje, da bi i sledeće sezone gledali superligaške mečeve", rekao je Lotinac.

Novi Pazar će sutra u 17 časova dočekati Rad u 29. kolu Super lige Srbije, a ulaz na tribine Gradskog stadiona je besplatan.

Ne propustite