Pečnik: ''Došao sam u najveći klub na Balkanu!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 01.07.2013.
21:45
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Najnovije pojačanje vicešampiona Srbije Nejc Pečnik već se priključio treninzima Crvene zvezde na pripremama u Sloveniji i poručio da će se brzo uklopiti u novu sredinu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nejc Pečnik je posle potpisivanja dvogodišnjeg ugovora sa Crvenom zvezdom odradio popodnevni trening sa novim klupskom drugovima i tom prilikom izrazio zadovoljstvo zbog dolaska u redove crveno-belih, ali i zbog prilike da ponovo sarađuje sa trenerom Slavišom Stojanovićem.

''Drago mi je što sam došao u najveći klub na Balkanu. Jedan od bitnih razloga je  bio taj što mi se ponovo pružila mogućnost da sarađujem sa trenerom Slavišom Stojanovićem, jer njegov rad izuzetno poštujem i cenim'', konstatovao je Pečnik.

Kad je sama ekipa Crvene zvezde u pitanju, pojedine igrače poznaje još odranije, poput Milijaša, ili Mudrinskog.

''
Za većinu saigrača sam čuo, neke i lično poznajem. Najviše znam o Nenadu Milijašu, a sticajem okolnosti šest meseci sam bio saigrač Ognjena Mudrinskog u Nacionalu. Takođe, dok sam igrao u Krilima Sovjetov saigrač mi je bio Ognjen Koroman koji mi je mnogo toga lepog rekao o Zvezdi i navijačima'', istakao je Pečnik, koji je dodao i da je trenirao individualno u prethodnom periodu i da mu neće biti problem da se uklopi u ekipu.

Ne propustite