Pečnik: "U četvrtak svi na 'Marakanu'!"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 11.05.2014.
09:06
Izvor: Sportske.net

Slovenački internacionalac iz redova Crvene zvezde pozvao je navijače tog kluba da u četvrtak napune "Marakanu" i pomognu ekipi da matematički obezbedi titulu koju će zajedno proslaviti ukoliko se ostvari trijumf protiv OFK Beograda.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu su savladali Slobodu u Užicu ali je pobeda Partizana nad Voždovcem prolongirala slavlje crveno-belih bar do četvrtka.

"Ostvarili smo izuzetno važnu pobedu na teškom gostovanju, i osvojili tri boda koja su nas približila na korak od našeg cilja. Međutim, ne želim, kao i nijedan moj saigrač, da kažem da je bilo šta gotovo, dok i matematički ne obezbedimo prvo mesto" izjavio je Nejc Pečnik nakon jučerašnje pobede.

Slovenac je golom u završnici prvog poluvremena duela u Užicu postavio konačan rezultat od 0:2 pa Zvezdi ostaje da pobedom nad OFK Beogradom overi titulu i vrati je u svoje vitrine posle šest godina pauze.

"Sezona je bila duga, borili smo se na svakoj utakmici i zasluženo smo došli u situaciju da u četvrtak, nadam se pred punom Marakanom, i pobedom, ostvarimo cilj. Još jednom, pozivam navijače da u četvrtak dođu u što većem broju na 'Marakanu' i pomognu nam da napravimo taj još jedan, odlučujući korak" zaključio je Pečnik.

Utakmica 29. kola između Crvene zvezde i OFK Beograda igra se u četvrtak od 17 časova a ulaz na stadion vicešampiona Srbije biće besplatan.

Ne propustite