Pendrekom preko usta, i to fudbalera!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 02.03.2013.
12:51
Izvor: Sportske.net

Da su navijači često na meti policije to nam je odavno poznato, nekada opravdano, nekada ne. Ipak snimak koji stiže iz Argentine donosi nam nesvakidašnju scenu u kojoj policajac udara fudbalera na sred terena bez pravog razloga...

Povezane vesti

Sinoć je u Argentini igran meč između Njuels Old Bojsa i Belgrana a navijači gostojućeg tima pravili su nerede na tribini pa su sa iste bili isterani uz veliku dozu primene policijske sile.

Na snimku se vidi kako policija sa dve strane batina navijače. Jedan deo policijskih snaga zadužen je da sa leđa udara kako bi isterao navijače sa tribine, drugi ih čeka na izlazu i pendrekom ispraća kući, akcija za svaku "pohvalu".

U takvoj situaciji fudbaleri Belgrana pokušali su da urazume policajce i predoče im da nije potrebna prekomerna upotreba sile da bi navijači napustili stadion ali su organi reda do te mere ozbiljno shvatili naređenja koja su im izdata da je jedan od njih opaučio pendrekom Gastona Turusa!


Huliganizam je pojava koju treba eliminisati iz fudbala ali bi i ovakve policajce što pre trebalo "eliminisati" iz službe jer ne razlikuju državnog neprijatelja od fudbalera koji moli da se ne batinaju navijači.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.