Perez ne otpisuje ni Zidana

Autor: Nikola Ćertić
sreda 05.06.2013.
17:40
Izvor: Sportske.net

Iako je prva opcija za Murinjovog naslednika na klupi Real Madrida Karlo Anćeloti, predsednik "Galaktikosa" Florentino Perez danas je na listu potenicijalnih kandidata uvrstio i Zinedina Zidana.

Povezane vesti

Da li je to učinio namerno, tek da bi dodatno uzburkao javnost nakon što je reizabran na mesto predsednika madridskog tima, Florentino Perez je pomalo neočekivano danas izjavio da ne bi bilo ništa čudno kada bi se na klupi Reala našao bivša zvezda ovog tima Zinedin Zidan.

Francuski internacionalac je već najavljivan od strane Florentina Pereza kao vođa novog sportskog projekta kraljevskog kluba, ali nije precizirao u kom svojstvu.

U intervjuu na jednoj španskoj televiziji Perez je rekao da kao jednu od opcija na klupi Reala vidi Francuza Zinedina Zidana.

"Mogao bi da bude trener. Navijač je Reala i ima zvanje. Nismo još razmišljali o tome, ali sigurno je da ispunjava sve zahteve", rekao je Perez.

Na pitanje da li smatra da Zidan ima dovoljno iskustva za tako odgovoran posao u Realu, Perez je odgovorio:

"Recimo da je to tema o kojoj moramo da diskutujemo. Sa ove tačke gledišta kada je sve tek u povoju, neću reći da je rizično, ali mora malo da stekne iskustva", objašnjava Perez.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.