Pijani Gaskojn napao bivšu ženu!

Autor: Boris Jovanović
subota 06.07.2013.
10:34
Izvor: Sportske.net

Legendarni fudbaler samo četiri meseca posle izlaska sa rehabilitacije ponovo u problemima. Incident na železničkoj stanici, prenoćio u zatvoru...

Povezane vesti

Gaskojn je priveden juče nakon napada na bivšu ženu Šeril na stanici u Kings Krosu.

On je pokušao da se sa njom fizički obračuna, u tome su ga sprečili prvo obezbeđenje, ali i policija. Očevici kažu da je Gaza bio pijan, prenoćio je u zatvoru, ali protiv njega nije podignuta optužnica.

Posle odvikavanja na klinici u Arizoni, ponovo se vratio starim navikama, kako kažu njegovi prijatelji pije još više i pitanje je vremena kada će ga to ubiti.

Sa Šeril je bio u braku dve godine, razveli su se 1998. ona nije želela da trpi nasilje, ali je i pored svega bila uz Gaskojna u vreme dok se lečio od alkoholizma.

Nije želela da komentariše jučerašnji napad, sa Gaskojnom ima sina Regana, kao i dvoje dece iz prvog braka koja su takođe bila uz očuha u teškim trenucima.

Očevici kažu da je Gaskojn mirno odšetao juče ujutru iz policijske stanice, pozvao taksi i ponovo otišao na železničku stanicu. Prema nekim informacijama otputovao je u Škotsku.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.