"Pionir" skinuo sako!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 11.05.2014.
21:41
Izvor: Sportske.net

Neverovatne slike viđene su tokom druge četvrtine duela Partizana i Radničkog u hali "Pionir". Duško Vujošević skinuo je sako, a onda je usledio "domino efekat".

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Utakmica 8. kola Košarkaške Superlige Srbije između Partizana i Radničkog iz Kragujevca pamtiće se po scenama koje su viđene van terena.

Kazna koju je direktor lige izrekao Dušku Vujoševiću zbog skidanja sakoa tokom duela sa Mega Vizurom, izazvala je revolt kod navijača Partizana koji su danas u znak podrške svom treneru došli u košuljama u halu "Pionir".

Do sredine druge deonice to je bio jedini način da se javnosti skrene pažnja na nebulozne kazne i pravilnik direktora lige a onda je usledio pravi delirijum u hali.

Duško Vujošević odlučio je da ponovo skine sako šest minuta pre kraja druge četvrtine što je gromoglasno pozdravilo oko 1.500 navijača u hali.

Kraj ovog bunta protiv uniformisanja nije usledio posle Vujoševićevog skidanja sakoa. Naprotiv, taj momenat samo je pokrenuo domino efekat.

Publika je počela da skandira "Muto, skini se!" čime je poslala poruku treneru Radničkog, inače bivšem strategu Partizana, da skine sako i tako podrži kolegu. Legendarnom treneru Radničkog nije dugo trebalo da posluša publiku pa je nekoliko trenutaka posle Vujoševića i on bacio svoj sako ka klupi.


Nikolic

Navijači su nastavili da pozivaju stručni štab Partizana da podrži Vujoševića i skine sako pa su tako "Toša" (Dragan Todorić), Pera (Petar Božić) i Gašić (Velimir Gašić) takođe skinuli svoje sakoe.

Klupa

Erupcija oduševljenja nastala je kada je novinar SOS Kanala, Vladan Tegeltija, skinuo košulju i ostao nag do pojasa!

Tegeltija

Sve se dogodilo spontano, ali je ovo bio sjajan način da javnost shvati da neka pravila nemaju smisla i da ih ne treba slepo poštovati samo da bi se reklo da su ispunjena.

Ne propustite