"Pipita" konačno u Arsenalu!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 04.07.2013.
13:02
Izvor: Sportske.net

Posao je završen, Gonzalo Iguain će koštati Vengera 27 miliona evra, a sutra će potpisati ugovor sa "Tobdžijama". Koliko je realno da mu se pridruži Suarez?

Povezane vesti

Klubovi su postigli dogovor, u kasu Reala ide 27 miliona evra, a Arsenal će dobiti pojačanje na kome je insistirao Arsen Venger.

Otac argentinskog fudbalera je potvrdio dogovor, "Pipita" će sutra stići u London i posle lekarskih pregleda potpisati trogodišnji ugovor.

Prema informacijama iz Južne Amerike zarađivaće 117 000 evra nedeljno, i uz Tea Volkota i Tomasa Vermalena biti najbolje plaćeni igrač kluba.

Arsenal se ovde neće zaustaviti, ostrvom je prostrujala vest da ozbiljno žele Suareza, neke kladionice su čak suspendovale opklade na takav scenario.

Ipak, teško je reći da li Venger može da dobije bitku sa Realom i Bajernom, a nije ni jasno koliko bi novca mogao da ponudi Liverpulu kako bi se odrekao najboljeg strelca Premijer lige.

Ipak, Francuz na raspolaganju ima prema nekim procenama još oko 50 miliona evra za pojačanja, a želi da potpuno rekonstruiše napad koji je prema njegovim ocenama najslabiji deo tima.

Posle mnogo vremena, Arsenal kupuje skupo...

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.