Pizaro na prekretnici

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 07.05.2012.
10:41
Izvor: Sportske.net

Napadaču Verdera polako ističe vreme da odluči u kom klubu vidi svoju budućnost. Ugovor sa Verderom ističe mu krajem juna a čelnici ovog kluba upozorili su Peruanca da je vreme da "preseče" i saopšti kakve planove ima.

depor.pe
depor.pe

Povezane vesti

Klaudio Pizaro još uvek očekuje ponudu koja bi ga zadovoljila i zbog koje bi odlučio da napusti "Vezer." Ugovor sa Verderom ističe mu naredne sezone ali u njemu postoji kluza koja omogućava Peruancu da godinu dana ranije promeni sredinu ukoliko to želi.

Kako se približava letnji prelazni rok on još uvek nije odlučio da li će iskoristiti tu mogućnost. Činjenica je da napadač Verdera očekuje dobru ponudu ali i u klubu iz Bremena polako postaju nestrpljivi i poručuju mu da je vreme da napravi konačnu odluku.

"Verujem mu da još uvek nije doneo odluku ali će to morati da učini u najskorije vreme jer nemamo vremena da odugovlačimo. Naredne godine igraćemo Ligu Evrope tako da moramo da znamo sa kojim igračima raspolažemo" rekao je Klaus Alofs, sportski direktor Verdera.

Prethodnih sedmica pojavile su se informacije da Pizarov bivši klub, Bajern Minhen, želi da vrati Peruanca na Alijanc Arenu ali, kako sada stoje stvari, od toga neće biti ništa.

Klaudio Pizaro završio je sezonu na visokom nivou postigavši dva pogotka u meču sa Šalkeom ali oni nisu bili dovoljni da Verder izbegne poraz.

Ostaje da se vidi da li će sa ta dva gola Pizaro privući neki od klubova koji bi mogao da mu ponudi platu koja bi ga odvela iz Bremena.

Ne propustite