Podržimo Baneta!

Autor: Miloš Marković
petak 07.12.2012.
15:00
Izvor: Sportske.net

Srpski fudbaler je ušao u izbor za idealnih 11, na navijačima je da Baneta Ivanovića podrže, izglasaju i uvrste u UEFA tim godine.

Povezane vesti

Istovremeno sa biranjem zvaničnog tima sveta u organizaciji FIFA i FIFPro, gde se takođe nalazi naš sjajni defanzivac, UEFA je započela glasanje u kome će registrovani korisnici i svi fudbalski navijači imati priliku da odaberu svoj tim godine.

Posetom zvaničnog sajta UEFA-e, dobićete priliku da se jednostavnom registracijom priključite glasanju u kome je prošle godine učestvovalo preko 4.5 miliona navijača.

Branislav Ivanović je jedini srpski predstavnik u oštroj konkurenciji sa najboljim fudbalerima Evrope.

Na početku glasanja birate svoju omiljenu formaciju, te kompletno glasanje i odabir igrača prilagođavate svom izboru i načinu igre.

U konkurenciji golmana UEFA kandidati su Bufon, Kasiljas, Nojer i Čeh.

Od defanzivaca na listi su, osim našeg Baneta još i Andrea Barzalji, Ešli Kol, Mats Humels, Filip Lam, Žordi Alba, Havijer Makserano, Pepe, Serhio Ramos, Tijago Silva i Žerar Pike.

Sredina terena se bira između Ćabi Alonsa, Edena Azara, Huana Mate, Jakuba Blažikovskog, Klaudija Markisija, Mesuta Ozila, Andree Pirla, Jaja Turea, Davida Silve, Marka Rojsa, Ćavija i Inijeste.

U napadu imate izbor u Serhiu Agueru, Buraku Jilmazu, Edisonu Kavaniju, Didijeu Drogbi, Falkau, Mariju Gomezu, Huntelaru, Ibrahimoviću, Robertu Levandovskom, Leu Mesiju, Kristijanu Ronaldu i Robinu Van Persiju.

Dakle, podržite Baneta i odaberite svoj idealni tim 2012. godine.


Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.