Pogledajte golove koje je FIFA zaboravila!

Autor: Boris Jovanović
utorak 12.11.2013.
21:20
Izvor: Sportske.net

Svake godine velika je polemika oko deset najlepših golova u konkurenciji za nagradu koja nosi ime velikog Ferenca Puškaša. Redovno FIFA ispusti neki sjajan gol, jednostavno nema mesta za sve. Pogledajte golove za koje neki smatraju da su imali mesta na l

Povezane vesti

Englezi imaju primedbe, Arsenalova tiki-taka posle koje je DžekVilšir matirao golmana Noriča je jedan od golova sezone.Ibra je na listi sa onim makazicama protiv Engleske, ali i golBastiji je, složićete se, remek delo.
Roben protiv Dortmunda.Svi se sećamo gola Pogbe protiv Udinezea, od tada nas je "OktopodPol" navikao na remek dela.Bejl je pretrčao pola terena, pao, nastavio akciju i na krajupostigao gol u svom stilu.Robin Van Persi je volej udarcem protiv Aston Vile takođe postigaojedan od najlepših golova u 2013. godini.Kada je u pitanju značaj gola, možda ovaj Pedra Himeneza na krajuodvede Meksikance na Mondijal. Jedva su izborili baraž.Na listi su i dve dame, ali ne i Irkinja Stefani Roše koja je dalafantastičan gol.Naš kandidat se zna, Pajtim Kasami, ovo je po nama i najlepši gol u2013.Ako niste videli FIFA kandidate, pogledajte ovde.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.