Poluvreme - Partizan bolji, ali ako želite da gledate goleadu, pogrešili ste derbi! (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 07.04.2021.
18:49
Izvor: Sportske.net

Bez golova, ali ima uzbuđenja.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Posle prvih 45 minuta utakmice bez golova na stadionu "Rajko Mitić".

Prva šansa, odnosno intervencija golmana na meču bila je u 20. minutu kada je Aleksandar Katai šutirao pravo u Stojkovića, a prethodno na drugoj strani je pokušao Asano iz voleja kada je njegov udarac otišao malo preko gola. 

Recimo i to da je u prvih 20 minuta bilo bezbroj faulova i na jednoj i na drugoj strani, da je Partizan nešto više napadao, ali ni jednog trenutka nismo pomislili da će doći do promene rezultata. 

U 26. minutu faul na ivici kaznenog prostora nakon što je Degenek zaustavio nepropisno Holendera, ali je Natho šutirao u živi zid. Usledio je korner, Asano je šutirao, lopta je nekog zakačila i završila u novom korneru, malo je falilo da završi u golu. 

Najbolja šansa u 32. minutu utakmice za Zvezdu, tada je Gajić poslao loptu na drugu stranu kaznenog prostora gde ju je dočekao Nikolić koji je šutirao ka golu, ali je Svetozar Marković uspeo da izblokira udarac. 

Beležimo i žuti karton za Dejana Stankovića koji je imao šta da prigovori Novaku Simoviću. 

Finiš je doneo dosta uzbuđenja. Prvo je odbrana Partizana bila u haosu, posebno kada je Ben izblokirao Stojkovića, a nakon kornera koji je Zvezda izvela, usledila je kontra Partizana iz koje nakon dodavanja Asana Holender pogađa prečku. 

Samo minut kasnije mladi Jović je lomio protivničkog fudbalera, ušao u šansu i sa samo pet metara je Borjan odbranio njegov udarac. 

Uglavnom, Partizan bolji, Zvezda zadovoljnija rezultatom. Čekamo drugo poluvreme. 


Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak