Ponovo uslovljavanje Van Gala - Traži da se Fergi ne meša!

Autor: Janko Glavonjić
nedelja 11.05.2014.
13:12
Izvor: Sportske.net

Van Gal i Junajted i dalje pregovaraju, a najnoviji trač je da je Holanđanin tražio od Junajteda garancije da će lišiti Fergusona svakog uticaja u klubu!

Povezane vesti

Teški pregovori između Van Gala i Junajteda se nastavljaju. Poznato je da holandski stručnjak najviše pažnje pridaje stvaranju nepokolebljivog autoriteta, i ne bira sredstva kojima će doći do svog cilja.

Spekuliše se da je upravo zbog toga postavio novi uslov Junajtedu - lišavanje Fergusona svakog uticaja na klub!

Ser Aleks Ferguson je prošlog leta sam odabrao Dejvida Mojesa za svog naslednika. Bivši menadžer Evertona nije izdržao, dobio je otkaz pred sam kraj sezone i Junajted se okrenuo proverenijim rešenjima, kakvo je Van Gal.

Ipak, Holanđanin traži da sve bude po njegovom, ili dogovora neće biti i Glejzeri za sada popuštaju, ali pitanje je da li će pristati na sve što traži Van Gal?

Najnoviji uslov, iako deluje bezobrazno i nadmeno, možda ipak neće biti kap koja preliva čašu, pošto su vlasnici Junajteda neposredno pre uručivanja otkaza Mojesu, a pogotovo posle toga, navodno sveli svoje konsultacije sa Fergusonom na minimum.

Naravno, Fergusonu se nije dopalo to što se dogodilo u klubu krajem sezone, jasno je da gubi uticaj, i ovakav rasplet bi čak mogao da bude i poželjan za Glejzere.

Ostaje da vidimo koliko će to biti dobro za Junajted.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.