Potvrđeno - "Srpski Murinjo" ostaje na "Marakani"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 07.12.2012.
16:59
Izvor: Sportske.net

Radna grupa saopštila je da se ostavka Aleksandra Jankovića odbija i da će talentovani trener na proleće nastaviti da vodi Crvenu zvezdu.

Povezane vesti

Greška koju je Crvena zvezda već jednom napravila otpustivši trenera Aleksandra Jankovića ovoga puta neće biti ponovljena.

Kako je jutros bilo najavljeno, Radna grupa, na čelu sa Draganom Džajićem odbila je ponuđenu ostavku Aleksandra Jankovića pa će bivši selektor mlade reprezentacije Srbije ostati na klupi Crvene zvezde.

Pored te odluke Radna grupa saopštila je da će se tokom zimskog prelaznog roka revidirati platni spisak fudbalera te da će klub napustiti nekolicina prvotimaca.

Poznato je da je Nikola Maksimović već prodat a "bivši" bi mogli da postanu još Bajković, Mijailović, Dimitrijević i još neki ukoliko se dobije adekvatno obeštećenje.

Zimske pripreme biće sprovedene u Antaliji ali će mesta u avionu biti rezervisana samo za one kojima je put u Tursku moranje.

Portal "Mondo.rs" došao je do saznanja da će saradnja sa FK Sopot biti raskinuta te da će nepotrebni balast biti zbačen sa leđa FK Crvena zvezda.


Ostaje i potvrda da će Dragan Džajić biti jedini kandidat za predsednika dok će Nebojša Čović voditi računa o finansijama a Zoran Stojadinović bi trebalo da bude sportski direktor.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.