Pozajmica tek početak

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 08.02.2013.
22:27
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Povratnik u redove Partizana Tomislav Pajović provešće minimum šest meseci u Humskoj ali već sada tvrdi da ne bi imao ništa protiv da ostane i posle juna.

Povezane vesti

Partizan je danas zvanično dobio poslednje pojačanje u januarskom prelaznom roku pošto je Tomislav Pajović stavio paraf na šestomesečnu pozajmicu.

Pajović je ponikao u Partizanu i bio je na domak povratka u klub u nekoliko navrata ali je tek sada dobio priliku da se nametne i debituje u prvom timu.

"Postojala je priča oko povratka u Partizan kada je sportski direktor bio Krstajić, govorilo se o tome i letos i ,eto, sada sam dočekao. U životu često ne može da se ide putem kojim nameriš, nego onim koji ti je suđen" kazao je Pajović za "Novosti".

Bivši defanzivac Rada za sada je u klub došao kao pozajmljen igrač ali ne krije da bi voleo da se šestomesečni privremeni boravak u Humskoj pretvori u stalni.

"Naravno da ne bih imao ništa protiv da ostanem i posle leta. Ja sam dete Partizana i drago mi je što sam ovde. Drago mi je i zbog jake konkurencije, mišljenja sam da ona u fudbalu nikako ne može da škodi" zaključio je Pajović.

Ostaje da se vidi hoće li iskusni defanzivac zadovoljiti stručni štab Partizan u prolećnjem delu šampionata i time naterati Ljubišu Tumbakovića da od Šerifa zatraži otkupljivanje ugovora.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.