Prandeli: "Baloteli postavio nove granice"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 17.10.2012.
20:55
Izvor: Sportske.net

Selektor reprezentacije Italije rekao je danas da je napadač Mančester Sitija svojim sinoćnjim ponašanjem i odnosom prema nacionalnom dresu samom sebi postavio novu granicu ispod koje u buduće neće smeti da ide.

Povezane vesti

Mario Baloteli često je kritikovan zbog svog ponašanja na terenu i to se nije odnosilo samo na klupske partije.

Javnost u Italiji bila je skeptična zbog njegovog načina ophođenja prema kultu reprezentacije ali je Baloteli sinoć položio ispit u dresu "Azura" i Ćezare Prandeli ubeđen je da tamnoputi napadač više neće smeti da se spusti ispod granice koju je samom sebi postavio.


"Kada govorim o Baloteliju ne volim da upotrebljavam glagol kockati se. On nije zaslužio da se govori kako je rizično imati ga u timu. Želim da istaknem da će od sada Baloteli u reprezentaciji morati da pruža partije kakva je bila sinoćnja protiv Danske" konstatovao je Prandeli.

Baloteli je zaista sinoć bio najbolji pojedinac u dresu "Azura" upisavši jednu asistenciju i pogodak ali je njegov odnos prema državnom grbu i zalaganje bilo za svaku pohvalu.

Ostaje da se vidi da li je Super Mario konačno shvatio poentu koju su mnogi dugo pokušavali da mu objasne ili će prvom prilikom njegov sinoćnji učinak pasti u vodu tako što će napraviti neki od samo njemu svojstvenih poteza.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.