Pravi trenutak za derbi!

Autor: Beta Beta
petak 16.11.2012.
13:29
Izvor: Beta

Upravo je na ovaj način trener Crvene zvezde započeo konferenciju za medije na kojoj je izneo svoje viđenje predstojećeg duela, velikog meča protiv Partizana.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković rekao je danas da utakmica sa "večitim" rivalom Partizanom dolazi u pravi trenutak za njegovu ekipu, kako bi popravila utisak posle dva vezana poraza.

Zvezda i Partizan sastaće se sutra od 19.00 na "Marakani" u utakmici 13. kola prvenstva Srbije.

"Iza nas je težak period i mogu da kažem da derbi dolazi u pravom momentu. Imamo priliku da popravimo utisak i podignemo se bodovno i psihološki", rekao je Janković novinarima na stadionu Zvezde.

On je istakao da je zadovoljan kako je ekipa motivisana i da veruje da će igrači puni optimizma dočekati sutrašnju utakmicu.

Fudbaleri Crvene zvezde od juče treniraju u sportskom centru u Kovilovu.

"U Kovilovu smo izolovani od svega. Tamo smo kao porodica, pričamo puno i spremamo se za derbi", kazao je on.

Zvezdin trener je ocenio da bez obzira na osam bodova zaostatka za vodećim Partizanom, titula još nije izgubljena.

"Svaka utakmica je bitna, na našem primeru se vidi da uvek može da se kiksne. Tek je novembar i ima još dosta da se igra". rekao je Janković.

On je dodao da je mogućnost taktičkih iznenadjenja u "večitim derbijima" minimalna.

"Mi znamo sve o njima, kao i oni o nama, tako da je mogućnost iznenadjena minimalna. Derbi je najveća utakmica u srpskom fudbalu i kao takva uvek motiviše.", rekao je trener crveno-belih.

Igrače Crvene zvezde sinoć su posetili članovi Radne grupe Dragan Džajić i Nebojša Čović.

"Prethodnih dana bilo je dosta stvari koje su destabilizovale igrače i dolazak Džajića i Čovića mnogo im znači", istakao je on.

Janković je dodao da su svi igrači Zvezde spremni za sutrašnju utakmicu osim nedovoljno oporavljenih Milana Jovanovića i Brazilca Kadua, kao Natanijela Asamoe, koji je nedavno imao zdravstvene probleme.

Ne propustite