Premiraju i Đura i Kiril

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 31.07.2013.
12:30
Izvor: Sportske.net

Predsednik FK Partizan i vlasnik šampiona Bugarske obećali su svojim igračima premije ukoliko izbore plasman u plej-of fazu Lige šampiona.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Šampioni Srbije i Bugarske ukrstiće večeras koplja u Razgradu u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona a čelni ljudi dva kluba najavili su da će igrači biti novčano nagrađeni za plasman u plej-of fazu kvalifikacija.

Predsednik Partizana Dragan Đurić nije želeo da otkriva o kojoj sumi se radi ali je rekao da će premije biti visoke.

"Biće sigurno dobre premije, još o tome nismo pričali, ali ćemo razgovarati posle ove prve utakmice... Kad su u pitanju premije, nikada nismo pričali pre utakmice. Verujem da ćemo imati razlog da damo visoke premije" istakao je Dragan Đurić za "Žurnal".

Sa druge strane, mediji u Bugarskoj prenose vest da je Kiril Domuščijev spremio po 15.000 evra svakom igraču, ukoliko se Ludogorec plasira u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona.

Za prvog čoveka šampiona Bugarske cifra od 600.000 evra bonusa za plasman u plej-of kvalifikacija nije veliki izdatak, imajući u vidu koliko je već uložio u infrastrukturu "Ludogorec Arene" ali i u sam tim.

Interesantno je, međutim, da će predsednici Partizana i Ludogoreca "biti premirani" od strane UEFA sa 2.000.000 evra, koliko Evropska "kuća fudbala" garantuje ekipi koja se nađe u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ne propustite