Preokret - Janković ostaje?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 06.12.2012.
20:41
Izvor: Sportske.net

Aleksandar Janković sada ima već šanse da ostane na klupi Crvene zvezde nego pre 24 časa. Odluka u petak popodne.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Kako je javio SOS Kanal iz izvora bliskih klubu saznaje se da su šanse Aleksandra Jankovića porasle.

Pre svega, on je mlad i perspektivan stručnjak, nikada nije dobio priliku da radi u kontinuitetu i ovo bi mogla da bude šansa da formira tim za duži period.

Prevladala je izgleda struja koja želi domaćeg trenera, pa bi bilo logično da mladi stručnjak nastavi posao. Ne treba zaboraviti da on nije odradio pripreme sa timom, da su oni najbolji igrači praktično poslednjeg dana prelaznog roka stigli u klub, da je ekipa jurila formu i uigravala se kroz prvenstvo, što je obično velika prepreka.

Šest bodova jesu značajan minus, ali daju nadu. Strani stručnjak ne bi mogao da garantuje ništa, pre svega rad na duže staze, a Crvena zvezda nije u situaciji da ulaže ogroman novac u eksperiment.

Dodajmo tome da bi svaki novi stručnjak, pa i Rajevac recimo morao izbliza da se upoznaje sa timom i biće jasno da je Aleksandar Janković najbolje rešenje, ako bude imao podršku i koliko - toliko zadovoljne igrače.

Ako uprava bude podeljena, ako igrači imaju iste probleme kao i jesenas, onda nije u pitanju trener, teško bi pomogao i Fabio Kapelo.

Sastanak radne grupe zakazan je za sutra, za 14 časova, na njoj će biti raspravljano o treneru, Zvezda mora da preseče.

U ovom trenutku je, kako saznajemo, izvesnije da će Janković ostati na klupi, nego da će biti prihvaćena njegova ostavka. A opet, možda se preko noći opet sve promeni.

Ne propustite