Prodaj sve što se prodati može...

Autor: Miloš Marković
sreda 13.02.2013.
10:05
Izvor: Sportske.net

Iako su završili posao oko dovođenja pojačanja u zimskom prelaznom roku, večiti rivali bi do početka prolećnog dela prvenstva ipak mogli da pretrpe dodatne promene.

Povezane vesti

Dok pripreme za naredni deo sezone ulaze u završnu fazu, treneri Partizana i Crvene zvezde lagano formiraju tim koji će činiti okosnicu u prolećnom delu.

Ipak, selekcija će umnogome zavisiti od toga hoće li u narednim nedeljama klubove napustiti pojedini igrači za koje vlada interesovanje sa istoka.

Sovijetsko i azijsko tržište još uvek nije zatvorilo transfer pijacu, s tim u vezi i informacije koje pojedine igrače večitih rivala dovode u vvezu sa odlaskom iz kluba.

Kada je u pitanju Partizan, sportski diretkor Tumbaković je nagovestio da bi klub mogao da pretrpi dodatne izmene u igračkom kadru, ističe da je ekipa dobro popunjena na svim pozicijama i da samim tim ne bi bio problem da se roster oslobodi.

Iako Tumbaković nije želeo da govori o konkretnim imenima, od ranije je poznato da bi ekipu mogli da napuste Vladimir Volkov za koga se interesuje Kuban Krasnodar, te Miljković za koga postoji interesovanje iz Ukrajine.

Ipak, Partizan bi mogao da ostane i bez svog prvog čuvara mreže, Vladimira Stojkovića.

Poznato je da je iskusni čuvar mreže još ranije u toku prelaznog roka dovođen u vezu sa turskim Mersinom, ipak taj transfer nije realizovan, a „Sport“ prenosi izjavu Tumbakovića u kojoj se ostavlja prostor za eventualni odlazak reprezentativnog golmana.

„Kada kažem da postoji mogućnost odlazaka, onda to podrazumeva sve linije tima, tako i golmanske.“, rekao je Tumbaković.

Govoreći o situaciji u taboru večitog rivala, dolazak Daude zaokružio je priču, ali i crveno-beli bi mogli da smanje broj igrača.

Konkretno govoreći, ruski mediji su preneli informaciju da je Spartak iz Moskve izuzetno zainteresovan za mladog reprezentativca Srđana Mijailovića.

Mladi fudbaler sredine terena ima ugovor sa Crvenom zvezdom do 2015. godine, njegova cena se kreće blizu 2.5 miliona evra i svakako da bi eventualnom prodajom teška finansijska situacija u klubu bila znatno poboljšana.


Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.