Progovorio "Tihi Sten": "Venger ostaje!"

Autor: Boris Jovanović
petak 27.09.2013.
09:35
Izvor: Sportske.net

Većinski vlasnik Arsenala potvrdio da klub insistira na tome da Arsen Venger potpiše novi ugovor.

Povezane vesti

Većinski vlasnik Arsenala, Amerikanac Sten Krenke ne voli da daje intervjue, a poznato je da se ne meša u svakodnevno funkcionisanje kluba.

On odbija da proda većinski paket deonica Ališeru Usmanovu, uzbekistanskom tajkunu na čijoj strani je većina navijača, pre svega jer veruju da bi uložio novac u pojačanja.

"Venger ima novac za pojačanja, ali ne mislite valjda da ćemo ga mi pritiskati da potroši. Arsen je čovek koji ima odgovornost i sam donosi odluke. Brojni su primeri da je loše kada se vlasnik meša",
rekao je Krenke u izjavi za "Miror".

On je ponovio da su sredstva tu, ali i da je odluka na menadžeru.

Vengeru ističe ugovor 2014. navijači su pred start tražili da mu se ne daje blanko poverenje, ako suša trofeja ne bude prekinuta.

Ali Krenke je jasan, klub želi da Venger ostane.

"Nadamo se da će nastaviti na našoj klupi. On poznaje sistem, stvorio ga je. Ne treba nam drugi menadžer, hoćemo da Venger i dalje radi u Arsenalu. Ne postoji čovek kome se više divim u klubu od trenera. Ponosan sam na sve što je postigao u Arsenalu", otklonio je dilemu Krenke.

"Mislim da i on želi da ostane, isto onoliko koliko i mi insistiramo da potpiše novi ugovor"
, dodao je Krenke.

Pričao je i o Luisu Suarezu, kaže da Arsenal nije imao nikakvu šansu da ga dovede.

"To je bila nemoguća misija, mi smo imali planove, ali je Liverpul bio veoma jasan. Posle su se pojavile u medijima neke brojke od kojih se većini vrti u glavi, ali u realnosti, novac nije odlučivao, iz Liverpula su nam rekli da nema nikakve šanse da ga prodaju", otkrio je "Tihi Sten", koji je vlasnik između ostalog Denver Nagetsa, hokejaša Kolorado Avelanša, kao i NFL tima Sent Luis Ramsa.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.