Promenjena ploča, sad nisu krivi "Grobari"!?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 13.02.2013.
14:19
Izvor: Sportske.net

Načelnik PU grada Kragujevca negirao je da je izdavano bilo kakvo saopštenje za javnost u kome se navijači Partizana terete za nerede na finalnom meču Kupa Radivoja Koraća!

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Iako je u ponedeljak ujutru veći deo elektronskih i štampanih medija preneo vest da je PU u Kragujevcu izdala saopštenje kako su navijači Partizana izazvali incidente u hali "Jezero" na finalnom meču Kupa Radivoja Koraća, kragujevačka policija je negirala takve tvrdnje.

Načelnik PU u Kragujevcu Ivan Đorović rekao je za SOS kanal da Policijska uprava u Kragujevcu nije izdavala bilo kakva saopštenja i da samim tim nije bilo moguće da se za incidnete optuže navijači Partizana.

"Policijska uprava Kragujevca nije izdala nikakvo saopštenje o tome ko je inicirao incident i ko je kriv, kao što su mediji objavili. To će zajednički uraditi Policijska uprava, tužilaštvo i Žandarmerija, a potom će javnost biti obaveštena" kazao je Đorović za SOS kanal.

Interesantno je, međutim, da je upravo na osnovu "fantomskog saopštenja" KK Crvena zvezda Telekom sastavio svoje saopštenje za javnost u ponedeljak u kome se poziva na tvrdnje PU u Kragujevcu da su nerede izazvali "Grobari".

Nakon dva dana od završetka finalne utakmice spekuliše se da su navijači Crvene zvezde Telekom poslali svoje "insajdere" na trbinu gde su bili smešteni navijači Partizana kako bi zaplenili jednu od zastava ili je zapalili.

Kako ta "akcija" nije otišla u željenom smeru jer je jedan od njih otkriven i uhvaćen Žandarmerija je ušla na tribinu i izvukla Zvezdinog navijača kako bi se izbegle ozbiljnije posledice a potom su i navijači crveno-belih ušli u teren da bi spasili druga.

Obe navijačke grupe tvrde da je ova druga kriva, a ovo saopštenje će uneti dodatnu zbrku i rasplamsati nove polemike.

Ne propustite