Promocija "oštricom" SP u Brazilu!

Autor: Nikola Ćertić
ponedeljak 03.06.2013.
22:28
Izvor: Sportske.net

Iako do SP u Brazilu ima još više od godinu i dalje se postavlja jedno te isto pitanje, da li je ta zemlja dovoljno bezbedna za goste iz celog sveta.

Povezane vesti

Nakon prijateljskog susreta reprezentacija Brazila i Engleske , koji je odigran na "Marakani" u Rio De Ženeiru, britanski sportski kolumnista Adrijan Daram opljačkan je pod pretnjom nožem od strane nepoznatog počinioca.

Englez se vraćao sa svojom devojkom u hotel oko 20:30h po lokalnom vremenu, kada im je nepoznati muškarac prišao i uhvatio Darama za rame.

Daram je sklonio njegovu ruku, ali je ostao ukopan u mestu kada je nepoznati počinilac izvadio nož i povišenim tonom mu zatražio novac.

"Bio je veoma agresivan, uhvatio me za košulju i hodao je pored mene. Tražio mi je novac, držeći oštricu na mojoj ruci. Mogao sam da osetim vrh oštrice", priseća se Daram.

Kasnije ga je napadač gurnuo na ulicu i pobegao praznih ruku, a Daram je otišao sa svojom devojkom u hotel, gde je osoblju na recepciji rekao da ne zovu policiju i dosađuju, jer je ovo uobičajena pojava i da je jedini način da se izbegne tako nešto, da nikada ne nosite skupocenu odeću ili nakit.

Brazilska vlada je puno radila na iskorenjivanju kriminala u ovoj zemlji uoči SP, ali najnoviji incident dovodi u sumnju koliko je sav taj uloženi napor imao efekta.





Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.