Rad formirao novu upravu

Autor: Darko Mitrović
utorak 03.12.2013.
17:15
Izvor: Sportske.net, fcrad.co.rs

Posle odlaska Ranka Stojića i njegovih saradnika iz rukovodstva ''Građevinara'', u finišu jesenjg dela sezone klub sa Banjice dobio je novu upravu.

fcrad.co.rs
fcrad.co.rs

Povezane vesti

Podsetimo, u prethodnih mesec dana, klub je vodio Čedomir Đoinčević, a posle najnovije sednice Skupštine kluba, imenovani su svi novi članovi rukovodstva Rada.

Čedomir Đoinčević je sada dobio poverenje da vodi sportski sektor i ubuduće će vršiti funkciju sportskog direktora, a za novog predsednika Upravnog odbora je izglasan višegodišnji portparol kluba Vladimir Savić, koji je i jedan od inicijatora konstituisanja UO u ovom sastavu.

Za novog generalnog direktora je izglasan magistar Vladimir Pejić, vlasnik agencije 'Faktor plus', a njegov zamenik će biti Predrag Lacmanović, izvršni direktor 'Faktor plusa'.

Novi članovi Upravnog odbora kluba su Dušan Filipović, predstavnik ruske investicione kompanije 'Metroplo' i generalni direktor 'Putnika', kao i magistar Aleksandar Tešić, priznati mladi biznismen u čitavom regionu.

Nakon skupštinskog zasedanja i izglasavanja poverenja novim članovima, obavljen je i reizbor tradicionalnog okruglog klupskog amblema.

''Ovi ljudi su ostvareni u svojim profesijama i pravi je izazov da posrnuli fudbalski kolektiv uzdignemo i usmerimo u pravom pravcu. Period mandata je pet godina, ali smo medju sobom postavili cilj da za dve godine napravimo klub za ponos svih, ne samo onih koji vole Rad i da postanemo matrica za ostale klubove.

Moj cilj je da od Rada napravimo srpski Napoli i verujem da ćemo sa ovim idejama i vizijom stići do cilja'',
izjavio je Vladimir Savić posle izbora na funkciju predsednika Upravnog odbora.


Ne propustite