Rad – Karte za Partizan samo danas!

Autor: Miloš Marković
petak 19.10.2012.
09:38
Izvor: Sportske.net

Obzirom da je utakmica između fudbalskog kluba Rad i Partizana proglašena utakmicom visokog rizika, uprava „Građevinara“ saopštila je da će se karte za derbi meč 09. kola prodavati isključivo tokom današnjeg dana.

Povezane vesti

U dogovoru sa nadležnim organima FS Srbije i Mup-a Srbije, a u cilju što bolje organizacije meča koji će se u subotu odigrati na stadionu Obilića, fudbalski klub Rad izdao je saopštenje u kome obaveštava javnost da će se ulaznice za predstojeći derbi meč prodavati isključivo u petak.

Banjički superligaš je podigao organizacioni aspekt meča sa Partizanom na najviši mogući nivo bezbednosti i apeluje se na sve zainteresovane posetioce da pribave karte na vreme, kao i na fer i sportsko navijanje tokom meča.

„Cena ulaznica je 500 dinara za sve sektore, a zbog specifičnosti utakmice, karte za gostujuće navijače će se prodavati u petak na blagajnama Radovog rivala u periodu od 10 do 17 časova. Ostali zainteresovani do ulaznica mogu doći kupovinom karata na stadionu Obilića u istom terminu.“

„Odlučeno je da u skladu sa Zakonom , lica mlađa od 16 godina mogu prisustvovati utakmici isključivo u pratnji punoletnih lica koja moraju imati važeći identifikacioni dokument.“, rekao je portparol Rada, Vladimir Savić.

Inače, prodaja ulaznica za navijače FK Partizan će biti vršena isključivo na blagajnama stadiona JNA, i to u danas od 10 do 17 sati.

Ostali posetioci svoje karte mogu nabaviti u istom terminu na blagajnama stadiona FK Rad i FK Obilić.

Utakmica između Rada i Partizana se igra od 12.30.


Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.