Radna pauza za "Romantičare"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 19.03.2013.
22:34
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Fudbaleri OFK Beograda iskoristiće pauzu u šampionatu da odigraju prijateljski meč protiv Borca iz Banja Luke koji će ujedno poslužiti "Romantičarima" da povrate poljuljano samopouzdanje nakon lošeg starta prolećnog dela sezone.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Četiri poraza i samo jedan remi na pet susreta u prolećnom delu sezone i prvoj polufinalnoj kup utakmici sa Vošom nije rezultat kakav su očekivali tokom priprema na Staroj Karaburmi.

Pauza koja je na snazi u domaćem šampionatu biće iskorišćena da se ekipa vrati u pobednički ritam sa kraja jesenjeg dela sezone a u tu svrhu stručni štab "Romantičara" je zakazao prijateljski meč sa Borcem iz Banja Luke.

Taj susret biće odigran u subotu, 23. marta, na "Omladinskom stadionu" na Karaburmi a Zoran Milinković neće moći da računa na Marka Petkovića koji se nalazi na spisku selektora Mlade reprezentacije Srbije.

"Romantičare" nakon pauze u šampionatu očekuje duel sa Slobodom iz Užica na Karaburmi ali i važan revanš meč polufinala Kupa Srbije koji je na programu 17. aprila kada plavo-belima u goste stiže novosadska Vojvodina.

Ne propustite