Radnički dočekao prvu pobedu

Autor: Darko Mitrović
subota 20.10.2012.
16:32
Izvor: Sportske.net

Tek u devetom kolu, fudbaleri kraguijevačkog Radničkog zabeležili su prvi trijumf ove sezone u Superligi. Prva ''žrtva'' ekipe Dejana Đurđevića bila je ekipa Donjeg Srema. Meč u drugom poluvremenu rešili Milošković i Spalević.

Povezane vesti

Pred tek oko 1.000 gledalaca na ''Čika Dači'', domaći fudbaleri, kojima je pobeda bila preko potrebna, bolje su ušli u današnji meč. Već u osmom minutu imali su odličnu priliku posle prodora Pavlovića, ali je Pejčić zamalo zakasnio.

Nastavljena je inicijativa Kragujevčana, u 16. minutu je Mutavdžić odlično šutirao, zatim u 25. minutu Petronijević je gađao u protivničkog golmana posle lepe akcije Radničkog, da bi na isteku prvih pola sata igre opasno pripretili i gosti preko Josimova, koji je šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali je golman Radničkog Knežević bio siguran.

Golovi su došli u drugih 45 minuta. Najpre je Milošković u 55. minutu načeo goste, posle akcije sa Petronijevićem i odličnog driblinga.

Radnički je tako stekao zasluženu prednost, a prvu pobedu u novoj sezoni overio je Spalević u 76. minutu. Milošković je ovog puta bio u ulozi asistenta - 2:0.




Ne propustite