Radnički - Marjanović ''izdržao niske udarce'', sad odlazi mirne savesti!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 09.06.2014.
20:25
Izvor: Sportske.net, fkradnicki.com

Predsednik kragujevačkog Radničkog će ipak ostati pri ranijoj najavi da napusti tu funkciju. On je to i potvrdio u ponedeljak u razgovoru sa novinarima.

fkradnicki.com
fkradnicki.com

Povezane vesti

Radnički iz Kragujevca će u novu sezonu ući sa novim predsednikom, verovatno i ''renoviranim'' kompletnim rukovodstvom, posle današnje potvrde odlaska Milenka Marjanovića sa čelne funkcije u klubu.

On je o svojoj odluci govorio danas na konferenciji za novinare, gde je detaljno objasnio i razloge koji su ga naveli na ovaj korak.

On je otkrio da je o odlasku razmišljao još jesenas, zbog pojedinih problematičnih sudijskih odluka na štetu Radničkog, ali se predomislio posle dolaska trenera Radmila Ivančevića, u koga je imao veliko poverenje.

Međutim, iznenadni odlazak Ivančevića je dosta toga promenio.

''Tada se 'čaša prelila', došlo je do velikog razdora u klubu. Da sam se povukao tada, imali bismo problema oko opstanka i ja bih za to bio okrivljen. Izdržao sam sva vređanja, potcenjivanja, pretnje i pritiske do samog kraja kako bi Radnički 1923 ostao u Jelen Super ligi.

Prvenstvo je završeno, ostali smo u ligi i svi skupa – uprava, treneri, igrači smo sve izdržali i ja sada mogu otići čista obraza'',
poručio je Marjanović.


Ne propustite