Radonjić nije zadovoljan!

Autor: Beta Beta
nedelja 09.03.2014.
09:28
Izvor: Beta

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić pohvalio je odbranu i rezultat koji su njegovi košarkaši napravili večeras protiv Krke, ali je rekao da ipak nije zadovoljan.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Zvezda je juče pobedila Krku sa 78:65 i tako zadržala prvo mesto na tabeli.

Trener crveno-belih i pored pobede nije zadovoljan.

"Bilo je bitno da odbranimo domaći teren u ovim ne baš idealnim okolnostima po nas. Iako smo vodili celu utakmicu i igrali dobru odbranu, ne mogu da budem zadovoljan koncentracijom, ali sada nema vremena nizašta osim da se okrenemo narednoj utakmici", rekao je Radonjić novinarima.

Do kraja ligaškog dela Jadranske lige ostala su još četiri kola, a da bi crveno-beli odbranili prvo mesto potreban im je još jedan trijumf, a možda ni taj jedan.

Novinare je zanimalo da li će Radonjić u tim mečevima dati šansu mlađim igračima, a on je odgovorio da to dosta zavisi od revanš meča osmine finala Evrokupa protiv Lijetuvos ritasa, koji se igra u sredu.

"Mnogo toga zavisi od toga da li ćemo proći ili ispasti u Evrokupu. Reagovaćemo u odnosu na situaciju u interesu tima i onoga što nas čeka nakon toga. Mogu da kažem i da će Ivan Radenović biti spreman za Lijetuvos", rekao je Radonjić.



Ne propustite