Radović smestio dva 'komada'

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 26.09.2013.
10:13
Izvor: Sportske.net

Srpski fudbaler Miroslav Radović još jednom je izrastao u junaka varšavske Legije tako što je sa dva gola doneo trijumf svom timu u duelu sa Jagelonijom.

legia.com
legia.com

Povezane vesti

Branilac titule u šampionatu Poljske, ekipa Legije povećala je prednost na tabeli na četiri boda u odnosu na drugoplasiranu Vislu zahvaljujući novim golovima sjajnog vođe tima, Miroslava Radovića protiv Jagjelonije, u pobedi od 3:2.

Ostanak u klubu i pored ponuda drugih evropskih klubova pokazao se kao odličan potez za Radovića koji je, reklo bi se, u životnoj formi.

Legija je u 9. kolu gostovala izuzetno neugodnoj, petoplasiranoj Jageloniji koja je kapitulirala u 22. minutu kada je Marek Saganovski asistirao Radoviću za vođstvo ekipe iz Varšave. Prednost je duplirana šest minuta kasnije kada je upravo Saganovski bio precizan.

Plizga je pogotkom u nadoknadi vremena prvog poluvremena zabrinuo navijače ali ne i igrače Legije koji su preko Radovića u 77. minutu došli do trećeg gola.

Pinto je lepo doturio loptu srpskom internacionalcu koji je rezultat pretvorio u 3:1 i tada se činilo da je meč rešen. Ipak, Pavlovski je u 88. minutu dao nadu Jageloniji da može do remija ali u tome ta ekipa nije uspela.

Legija u narednom kolu dočekuje Slask a taj meč na programu je 28. septembra.

Ne propustite